Skip to main content
 

Van supermarkt tot weekmarkt en
van foodservice exploitant tot voedingsfabrikant.

Samen werken

165 foodprofessionals onder één paraplu en een flink track record sinds 1956. Dan heb je specialistische kennis en een bak ervaring in huis. Kennis en ervaring die wij graag inzetten voor onze relaties. Van supermarkt en verwerkingsbedrijf tot specialiteitenwinkel en horecaleverancier. Wij weten als geen ander wat onze klanten nodig hebben en creëren voor elke uitdaging in de keten een oplossing.

Retail

De AGF-afdeling is vaak het visitekaartje van een retailer: onderscheid op assortiment, kwaliteit en prijs zet de toon. Als food partner begrijpen wij hoe cruciaal kwaliteit, snelheid en beschikbaarheid zijn voor uw proces en dienstverlening. En daar zetten wij ons elke dag weer voor in. Doordat wij de hele keten van teelt tot schap in eigen hand hebben, bent u verzekerd van een extreem vers product.

Consumenten kiezen in toenemende mate voor gemak, willen verrast worden, beleving ervaren en maken een bewuste keuze voor een gezond voedingspakket. En wat u wilt is een inspirerend en afwisselend assortiment, toegespitst op deze bewuste consument. Wij snappen dat. Dus staan graag zij aan zij als het gaat om telen, verwerken, verhandelen en transporteren van ultravers producten. Ons doel? Klanten helpen aan een rendementsverbetering van het versschap. Hoe? Samen luisteren naar de consument, dit vertalen naar een concreet assortiment en die zo snel mogelijk op het schap krijgen. Wij leveren kwaliteit, garanderen beschikbaarheid en geven u vertrouwen. Van teelt tot logistiek.

Industrie

Leverbetrouwbaarheid is het sleutelwoord bij de verwerkende industrie. Niet zo gek als je bedenkt dat het hierbij vaak om samengestelde versproducten gaat.

Dan is elke schakel in het proces van essentieel belang. Onze geborgde ketens, gecertificeerde productiefaciliteiten en ons logistieke netwerk zorgen ervoor dat we aan de meest specifieke klantwensen kunnen voldoen. Wij maken maatwerkproducten afgestemd op specificaties zoals kleur, smaak, afmetingen, efficiënte verpakkingen en kwaliteit. Ons logistieke netwerk zorgt er voor dat versproducten just in time geleverd worden. We schakelen snel en komen met de beste oplossing. Daardoor mogen we mooie (vers)producten leveren aan kleine en grote voedselverwerkende bedrijven.

Foodservice

Chef-koks willen elke dag het beste voorschotelen aan hun gasten. Als horecaleverancier wil je dan ook smaakvolle ingrediënten leveren. Kraakvers en ’t liefst zo dicht mogelijk van de bron.

Met onze kennis en ervaring weten we precies waar het om draait in de professionele keuken. En natuurlijk begrijpen we dat de beschikbaarheid belangrijk is. Dus werken wij met zorgvuldig geselecteerde telers en zorgen altijd voor een uitgebreid assortiment waar onze klanten van op aan kunnen. Van streekproducten tot geurige kruiden en van vergeten groenten tot exotisch fruit. Allemaal van topkwaliteit.

Good food, good company

Al trek in een goed gesprek? Of heeft u een vraag?
Neem contact met ons op!

Bezoekadres hoofdkantoor

Food Center Amsterdam
Centrale Groothandelsmarkt 191
1051 LJ Amsterdam

Meer weten over onze bedrijven?

Onze bedrijven