Van supermarkt tot weekmarkt en
van foodservice exploitant tot voedingsfabrikant.

Samen werken

165 foodprofessionals onder één paraplu en een flink track record sinds 1956. Dan heb je specialistische kennis en een bak ervaring in huis. Kennis en ervaring die wij graag inzetten voor onze relaties. Van supermarkt en verwerkingsbedrijf tot specialiteitenwinkel en horecaleverancier. Wij weten als geen ander wat onze klanten nodig hebben en creëren voor elke uitdaging in de keten een oplossing.

Retail

Als er één sector is die voortdurend onderhevig is aan verandering, is het wel de retail. De foodtrends volgen elkaar in rap tempo op en de productontwikkelingen gaan razendsnel. Van opkomende culinaire invloeden uit het Midden-Oosten met falafel, hummus en andere smaakmakers tot een groeiend vega assortiment met bietenburgers en groenteballetjes.

Consumenten kiezen in toenemende mate voor gemak, willen verrast worden, beleving ervaren en maken een bewuste keuze voor een gezond voedingspakket. En wat u wilt is een inspirerend en afwisselend assortiment, toegespitst op deze bewuste consument. Wij snappen dat. Dus staan graag zij aan zij als het gaat om productinnovaties en maken hierbij dankbaar gebruik van onze ruime ervaring op het gebied van category management. Ons doel? Klanten helpen aan een rendementsverbetering van het versschap. Hoe? Samen luisteren naar de consument, dit vertalen naar concrete producten en die zo snel mogelijk op het schap krijgen. Wij leveren kwaliteit, garanderen beschikbaarheid en geven u vertrouwen. Van teelt tot logistiek.

Industrie

Leverbetrouwbaarheid is het sleutelwoord bij de verwerkende industrie. Niet zo gek als je bedenkt dat het hierbij vaak om samengestelde versproducten gaat.

Dan is elke schakel in het proces van essentieel belang. Onze geborgde ketens, gecertificeerde productiefaciliteiten en ons logistieke netwerk zorgen ervoor dat we aan de meest specifieke klantwensen kunnen voldoen. Wij maken maatwerkproducten afgestemd op specificaties zoals kleur, smaak, afmetingen, efficiënte verpakkingen en kwaliteit. Ons logistieke netwerk zorgt er voor dat versproducten just in time geleverd worden. We schakelen snel en komen met de beste oplossing. Daardoor mogen we mooie (vers)producten leveren aan kleine en grote voedselverwerkende bedrijven.

Foodservice

Chef-koks willen elke dag het beste voorschotelen aan hun gasten. Als horecaleverancier wil je dan ook smaakvolle ingrediënten leveren. Kraakvers en ’t liefst zo dicht mogelijk van de bron.

Met onze kennis en ervaring weten we precies waar het om draait in de professionele keuken. En natuurlijk begrijpen we dat de beschikbaarheid belangrijk is. Dus werken wij met zorgvuldig geselecteerde telers en zorgen altijd voor een uitgebreid assortiment waar onze klanten van op aan kunnen. Van streekproducten tot geurige kruiden en van vergeten groenten tot exotisch fruit. Allemaal van topkwaliteit.

Good food, good company

Al trek in een goed gesprek? Of heeft u een vraag?
Neem contact met ons op!

Bezoekadres hoofdkantoor

Food Center Amsterdam
Centrale Groothandelsmarkt 191
1051 LJ Amsterdam

Meer weten over onze bedrijven?

Onze bedrijven