Skip to main content
 

Echte kwaliteit,
ook als niemand kijkt.

Gecertificeerde kwaliteit
Gecontroleerd en veilig

Uw producten vers en in optimale staat voorschotelen aan uw klanten, daar gaan wij voor. Met al onze disciplines. In de gehele keten is een optimale voedselveiligheid gewaarborgd; de diverse certificaten die we hiervoor behaald en behouden hebben staan hier garant voor.

Teelt

IFS Food

Polderfresh Verwerking is gecertificeerd voor IFS Food Higher Level. IFS staat voor International Food Standard, een kwaliteitsmanagementsysteem voor voedselverwerkende bedrijven. Wij worden jaarlijks getoetst op o.a. voedselveiligheid, kwaliteit en hygiëne. Er wordt hierbij gekeken naar onze verwerkingsprocessen, onze producten en naar het personeel.

Polderfresh Verwerking B.V.
Download IFS Food Higher Level

IFS Broker

Polderfresh is als verkooporganisatie gecertificeerd volgens de IFS Broker standaard. Met deze certificering maakt Polderfresh een geschikte leverancierskeuze en beheersing van risico’s op de ingekochte materialen aantoonbaar.

Polderfresh B.V.
Download IFS Broker Higher Level

Biologisch keurmerk

Daarnaast is ons bedrijf SKAL-gecertificeerd. Dit biedt u de zekerheid dat onze biologische producten ook 100% biologisch zijn.

Polderfresh Verwerking B.V.
Download SKAL BIO Certificaat
Polderfresh B.V.
Download SKAL BIO Certificaat

On the way to PlanetProof

Polderfresh B.V. is ook keurmerkhouder van On the way to PlanetProof. Dit onafhankelijke keurmerk bewijst dat ons product duurzaam is geproduceerd en daardoor beter is voor natuur, klimaat én dier.

Polderfresh B.V.
Download On the way to PlanetProof keurmerk

IFS Broker

Fatelli is IFS Broker gecertificeerd op Higher Level Niveau. Deze certificering toont aan dat wij met geschikte leveranciers werken en de risico’s beheersen in ingekochte producten waardoor u verzekerd bent van (voedsel)veilige producten.

Fatelli B.V.
Download IFS Broker Higher Level

Biologisch keurmerk

Daarnaast is ook Fatelli SKAL-gecertificeerd. Dit biedt u de zekerheid dat onze biologische producten ook 100% biologisch zijn.

Fatelli B.V.
Download SKAL BIO Certificaat

Productie

Handel

IFS Broker

Dutch Green is ook IFS Broker gecertificeerd op Higher Level niveau. Als importeur werken wij voor veel van onze producten samen met zorgvuldig geselecteerde telers. Dankzij de korte lijnen en volledige traceerbaarheid kunnen wij de kwaliteit en voedselveiligheid van onze producten garanderen.

Dutch Green B.V.
Download IFS Broker Higher Level

FSSC 22000

Rustenburg Groothandel is FSSC 22000 gecertificeerd. FSSC 22000 (Food Safety System Certification) is een voedselveiligheidssysteem, gericht op het identificeren en beheersbaar maken van potentiële gezondheid- veiligheidsrisico’s die gepaard gaan met de in-, verkoop en distributie van voedingswaren.

Rustenburg Groothandel B.V.
Download FSSC 22000

IFS Logistics

Fatrans is gecertificeerd voor IFS Logistics. De IFS Logistics- norm dicht het gat tussen productie en retail en maakt de veiligheids- en kwaliteitsprocessen binnen de hele supply chain transparant en meetbaar. Al onze logistieke activiteiten van orderpick tot op- en overslag en van ompakken tot transport voldoen aan deze norm.

Fatrans Logistics B.V.
Download IFS Logistics
Fatrans Zwaagdijk B.V.
Download IFS Logistics
Fatrans Logistics B.V.
Download SKAL Bio Certificaat

Logistiek

Good food, good company

Meer weten?