Skip to main content
 

Groente, fruit & kruiden.
Jaarrond, kraakvers.

 

Import van groenten en fruit.
Kwaliteit van wereldklasse.

Kraakvers, jaarrond

Wij zijn specialist in dagverse groenten, fruit en kruiden. Voor foodservicebedrijven en groothandelaren importeren wij vollegronds-, en glasgroenten en citrusvruchten van topkwaliteit. Voor horecaleveranciers, groentespeciaalzaken en markthandelaren is onze groothandel op het Food Center Amsterdam hét adres voor dagelijks vers. Zes dagen per week, het hele jaar door.

Cash & Carry

Knapperige groenten, vers fruit en geurige kruiden; wij zijn dé groentespecialist op het Food Center Amsterdam voor horecaleveranciers, groentespeciaalzaken en de ambulante handel. Ons assortiment is uitgebreid, heel uitgebreid en van onberispelijke kwaliteit. Vanaf 5.00 uur staan onze deuren open. Ruik, proef, voel en neem direct mee of laat uw producten bezorgen.

Import

Voor groothandelaren en foodservicebedrijven importeren wij vollegronds-, glasgroenten en citrusvruchten uit hoofdzakelijk Europese landen als Spanje, Italië, Portugal en Duitsland. Van complete pallets tot mixpallets. Door onze grossiers geroemd om onze kwaliteit. Sappige Dumara watermeloenen uit Italië, volle kroppen ijsbergsla uit Spanje en frisgroene spitskolen uit Portugal. We weten precies waar Abraham de mosterd haalt.

Compleet en vers

Onze groothandel levert u een uitgebreid assortiment om van te watertanden. De aanvoer is groot, de keuze ook.

Van knapperige wortelen tot frisse frambozen en van exotische kumquats tot Hollandse doperwtjes. Net als een uitgebreide keuze in dagverse kruiden zoals munt, koriander, dragon en Thaise basilicum. En alles van opperbeste kwaliteit.

Dichtbij de bron

Bij ons draait ’t om vers. Daarom kopen wij het liefst rechtstreeks bij de bron.

We werken voor veel van onze producten samen met zorgvuldig geselecteerde telers. Met velen hebben we een jarenlange ervaring opgebouwd. Dankzij de korte lijnen en volledige traceerbaarheid kunnen wij u producten garanderen die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en kunnen wij volledig inzicht geven in de herkomst van onze producten.

Voedsel­veiligheid

Kwaliteit en voedselveiligheid staan bij ons op een gedeelde eerste plaats. Daarom gaan wij verder dan de wettelijke eisen. Onze certificaten laten zien wat kwaliteit voor ons betekent.

Onze keurmeesters controleren en keuren de producten en residuanalyses worden uitgevoerd door externe laboratoria. Dankzij onze betrouwbare relaties met telers en leveranciers kunnen wij producten leveren die voldoen aan elke voedselveiligheidseis.

We importeren topproducten van excellente kwaliteit en alleen wanneer de smaak optimaal is.

Gezonde, smaakvolle producten leveren. Dagvers, jaarrond.

Dankzij ons trouwe netwerk van toeleveranciers en partnertelers, elk met een eigen specialiteit en productfocus, kunnen we het hele jaar door een uitgebreid assortiment van verse groente, fruit en kruiden leveren.

Good food, good company

Meer weten over onze groothandel of importmogelijkheden? Van harte welkom! Wij zijn gevestigd op het Amsterdam Food Center. Bellen kan natuurlijk ook. Neem contact op met Ed Mourits.

Cash & Carry

Rustenburg Groothandel B.V.
Food Center Amsterdam
Centrale Groothandelsmarkt 191
1051 LJ Amsterdam
+31(0)20-684 58 65

Import

Dutch Green B.V.
Food Center Amsterdam
Centrale Groothandelsmarkt 191
1051 LJ Amsterdam
+31(0)20-303 50 40