Skip to main content
 

Members of the
Fatels Food Group.

Fatels Food Group is een holdingmaatschappij die onze vier divisies Teelt, Handel, Productie en Logistiek overkoepelt. Elk bedrijf beschikt over haar eigen werkterrein en eigen specialisme in de keten waardoor de divisies elkaar onderling aanvullen en versterken. Ons vaste team van 165 ervaren specialisten staat vanuit onze vestigingen in Nederland, Duitsland, België en Spanje dagelijks voor u klaar.

Onze vestigingen

Hoofdkantoor

Food Center Amsterdam
Centrale Groothandelsmarkt 191
1051 LJ Amsterdam

Onder de Spaanse zon teelt Polderfresh España vollegrondsgroenten van superkwaliteit.

Teelt

Polderfresh España

Onder de Spaanse zon teelt Polderfresh España vollegrondsgroenten van super kwaliteit. Dat doen we al sinds 2007. Wat met een klein perceel begon is inmiddels uitgegroeid tot een teeltareaal van 580 hectare op de beste gronden van Lebrija. En dat proef je. Jaarlijks telen we verschillende variëteiten bloemkool, broccoli, koolrabi en peen. Onze producten vinden hun weg richting Europese afnemers in de verwerkende industrie, de supermarkten en uiteindelijk natuurlijk naar de consument.

Polderfresh España
Calle Lince 17
41740 Lebrija (Sevilla), España

Polderfresh Verwerking

Wij zijn de grootste verwerker van bio wortelen in Nederland. Vanuit de Noordoostpolder werken we samen met regionale partnertelers om het juiste kwaliteitsproduct op het juiste moment te kunnen aanbieden aan onze klanten, het hele jaar rond.

We telen, wassen, verwerken en verpakken jaarlijks 18 miljoen kilo wortelen waarvan 60% biologische wortelen. Naast een verwerkingslijn voor gangbare producten beschikken we over een volledige biologische verwerkingslijn, speciaal voor onze bio-producten. Daarnaast telen we op zo’n 80 hectare grond bloemkool en broccoli in allerlei soorten en maten.

Polderfresh Verwerking B.V.
Noordermiddenweg 1
8311 PZ Espel

We telen, wassen, verwerken en verpakken jaarlijks 18 miljoen kilo wortelen waarvan 60% biologisch is.

Groot divers aanbod, dagelijks vers.

Handel

Rustenburg Groothandel B.V.

Op het Food Center Amsterdam, dé groothandelsmarkt in food voor de regio Amsterdam, tref je Rustenburg Groothandel. Wij leveren een breed assortiment dagverse groenten en fruit aan onder meer de horecagroothandel en ambulante handel. Thaise basilicum, kweeperen of rawiet nodig? Vraag onze experts met specialistische kennis, ze weten er alles van.

Rustenburg Groothandel B.V.
Food Center Amsterdam
Centrale Groothandelsmarkt 191
1051 LJ Amsterdam

Dutch Green B.V.

Dutch Green is het importbedrijf van de Fatels familie. Wij zijn als verkooporganisatie gespecialiseerd in het op de markt brengen van vooral Zuid-Europese groente- en fruitproducten. Vooral in de wintermaanden importeren we  citrusproducten, vollegronds- en glasgroenten van onze vaste telers, in de zomermaanden importeren we zomerfruit zoals meloenen en druiven. De verkoop spitst zich jaar rond toe op retail, discount, foodservice en groothandel binnen en buiten Europa.

Dutch Green B.V.
Food Center Amsterdam
Centrale Groothandelsmarkt 191
1051 LJ Amsterdam

Vollegronds- en glasgroenten van kwaliteitstelers.

Food partner voor smaakmakers en ingrediënten.

Productie

Fatelli B.V.

Fatelli is een leverancier voor de voedingsmiddelenindustrie met een focus op smaakverrijkende ingrediënten zoals olijven en zongedroogde tomaten. Daarnaast denken wij graag mee over sourcingvraagstukken binnen uw NPD afdeling.

Fatelli B.V.
De Vecht 1
8253 PH Dronten

Dagelijkse lijndienst naar gerenommeerde supermarktketens in de Benelux en Duitsland.

Logistiek

Fatrans Zwaagdijk B.V.

Fatrans is specialist in geconditioneerd transport van ultravers producten voor de foodindustrie. Wij bieden food producenten en – leveranciers een dagelijkse lijndienst naar gerenommeerde supermarktketens in de Benelux en Duitsland. Kleine en grote volumes, snel en stipt geleverd.

Fatrans
De Vecht 1
8253 PH Dronten

Fatrans Logistics B.V.

Met 10.000 m2 warehouse heeft Fatrans Logistics B.V. alles in huis voor opslag, overslag, crossdocking, voorraadmanagement en orderpicking activiteiten voor food en foodgerelateerde producten. Dagelijks zijn onze mensen aan het uitsorteren, orderpicken, ompakken, etiketteren en verpakken zodat zendingen zorgvuldig worden samengesteld en tijdig gereed staan voor transport naar de distributiecentra van de retailers in binnen- en buitenland.

Fatrans Logistics B.V.
Venrayseweg 146 E t/m H
5928 RH Venlo
Locatie 3828 Fresh Park Venlo

Fatrans Duitsland

Door ons ijzersterke groupage netwerk én 5 eigen vestigingen in Duitsland, zijn we in staat om binnen 24 uur heel Duitsland te beleveren – ongeacht de omvang en volume.

Fatrans GmbH Paderborn
Borchener Straße 338
D-33106 Paderborn
Duitsland

Fatrans GmbH Hannover
Nenndorfer Chausse 18
D-30453 Hannover
Duitsland

Fatrans GmbH Rosbach
Bornweg 100
D-61191 Rosbach vor der Höhe
Duitsland

Fatrans GmbH Kitzingen
Am Dreistock 3
D-97318 Kitzingen
Duitsland

Fatrans GmbH Allershausen
Kesselbodenstraße 30
D-85391 Allershausen
Duitsland

Fatrans België B.V.

Fatrans België B.V. is een Belgisch transportbedrijf die gespecialiseerd is in geconditioneerd transport en opslag. Met behulp van een uitgebreid multifunctioneel wagenpark en een gekoelde opslag kunnen we onze klanten specifieke logistieke diensten aanbieden.

Fatrans België B.V.
Rijnrode 65
B-3460 Bekkevoort
België