Skip to main content
 

Specialist in logistieke oplossingen voor de ultravers foodindustrie.

 

Specialist in geconditioneerd transport van ultravers producten voor de retail en foodservice.

Uw foodproducten vers in ‘t schap

Gesneden groenten, slagroomsoesjes, zalmmoten, maaltijdsalades, kaas, vers fruit; you name it, wij vervoeren het. Nou ja, zolang het om ultravers producten gaat die supersnel en gekoeld vervoerd moeten worden. Daar zijn onze logistieke oplossingen op ingericht. Onze chauffeurs beleveren dagelijks de distributiecentra van supermarktketens in Nederland, België en Duitsland met ultravers producten. Veilig, vakkundig en efficiënt.

Wij zoeken chauffeurs. Interesse? Kom maar op! Bekijk onze vacatures

Transport & Groupage

Supermarkten willen verse producten in de schappen. Dus komt het bij het transport van deze producten aan op snelheid en kwaliteit. En daar zetten wij ons elke dag weer voor in. Bij ons zijn de lijnen kort en is het snel schakelen. Van groupage transporten voor de grote retailketens tot enkele pallets leveren aan de foodservice industrie. Daarin schuilt onze specialistische kracht. Daarnaast kunt u ook voor het vervoeren van volle ladingen altijd op ons rekenen.

Warehousing & Orderpicking

Met 12.500 m2 warehouse op 9 strategisch gelegen locaties hebben wij alles in huis voor uw opslag, overslag, crossdocking, voorraadmanagement en orderpicking. Uw high care producten worden veilig en flexibel opgeslagen bij de juiste temperatuur. Zo blijven uw producten vers en de kwaliteit gewaarborgd. Ook bieden we onze klanten totaaloplossingen, vanuit de totale supply chain. Wij zorgen voor de gehele logistieke operatie. Van uitsorteren, opslag, orderpicking, ompakken tot het etiketteren en verpakken. Zodat u met uw business verder kunt.

Sterk netwerk

Twee pallets met gesneden groenten voor twee retail DC’s binnen twaalf uur in Oost en West Duitsland? Natuurlijk! Geen probleem.

Door ons brede netwerk in de Benelux en Duitsland gecombineerd met onze uitgekiende groupage mogelijkheden kunnen wij u een dagelijkse service aanbieden naar de distributiecentra van gerenommeerde retailers in Duitsland en de Benelux. Kleine en grote volumes, snel en stipt geleverd.

Kwaliteit & (voedsel)veiligheid

Geconditioneerd transport vraagt om een constante controle op de kwaliteit en voedselveiligheid van uw producten.

Het borgen van de kwaliteit en veiligheid is dan ook een integraal onderdeel van ons beleid. Alle bedrijfsprocessen zijn IFS-gecertificeerd; het bewijs dat wij de cruciale factoren op het vlak van voedselveiligheid en product integriteit onder controle hebben, van traceerbaarheid tot doeltreffende maatregelen voor de kritische beheerspunten, naleven van hygiënevoorschriften en food defense. Onze mensen krijgen uitgebreide instructies over de kwaliteits- en veiligheidsmaatregelen, en wij zorgen voor continue (bij)scholing.

Modern materieel

Wij vervoeren uw goederen met het beste materieel. Wij rijden zo schoon mogelijk (Euro 6 motoren) en investeren continu in ons wagenpark.

Lage verbruiks- en CO2 waarden zijn bij ons belangrijke criteria bij de aankoop. Dagelijks hebben we ruim 95 vrachtwagens op de weg met bestemmingen in de Benelux en Duitsland. Wij bieden betrouwbare koeltransportoplossingen op maat in diverse temperatuurklassen. Onze trailers zijn voorzien van ultramoderne koelingen die garant staan voor een optimale en constante temperatuur. Zo komt elk product snel en op de juiste temperatuur op de plaats van bestemming.

95

trucks dagelijks onderweg voor onze klanten

12500

m2 warehouse en crossdock faciliteiten, veilig en gekoeld

1986

eerste rit: wortelen van Espel naar Beverwijk
9

locaties
in Nederland,
Duitsland en
België

Fatrans Amsterdam, Centrale Groothandelsmarkt 191, 1051 LJ Amsterdam, Nederland
Fatrans Zwaagdijk B.V., De Vecht 1, 8253 PH Dronten, Nederland
Fatrans Logistics B.V., Venrayseweg 146H, 5928 RH Venlo, Nederland
Fatrans GmbH Hannover, Nenndorfer Chausse 18, D-30453 Hannover, Duitsland
Fatrans GmbH Paderborn, Borchener Straße 338, D-33106 Paderborn, Duitsland
Fatrans GmbH Kitzingen, Am Dreistock 3, D-97318 Kitzingen, Duitsland
Fatrans GmbH Allershausen, Kesselbodenstraße 30, D-85391 Allershausen, Duitsland
Fatrans België B.V., Rijnrode 65, B-3460 Bekkevoort, België
Fatrans GmbH Rosbach, Bornweg 100, D-61191 Rosbach vor der Höhe, Duitsland

Mede door onze jarenlange logistieke ervaring en praktische kennis van de foodsector zijn wij in staat om rap en doordacht uw specifieke transportbehoefte te vertalen naar een zorgeloze logistieke oplossing.

Wij zoeken chauffeurs. Interesse? Kom maar op! Bekijk onze vacatures

Good food, good company

Zoekt u een logistieke partner voor warehousing en vervoer van uw ultravers producten naar Duitsland, Nederland en België? U bent van harte welkom. Wij komen ook graag bij u langs. Neem contact op met Dennis Blom of Jan Leeker.